SALVEAZA PLANETA SI PORTOFELUL

Area Eco este o societate comercială cu răspundere limitată, înființată în anul 2022, care are ca obiect de activitate distribuirea și comercializarea produselor destinate crearii de energie regenerabilă.
Societatea noastră a luat ființă din dorința de a oferi soluții viabile pentru producerea de energie regenerabilă la nivel local și național. Prin promovarea acestor produse, ne propunem să contribuim la crearea unui mediu durabil, în care se investește în energia verde.

REDUCE COSTUL LA FACTURA DE ENERGIE

Utilizarea de panouri fotovoltaice duce la o reducere considerabila a costurilor cu energia asta chiar dacă investiția inițială poate fi considerată a fi una consistentă..

ENERGIA DIN SURSE REGENERABILE?

Sursele regenerabile de energie (energia eoliană, energia solară, energia hidroelectrică, energia oceanelor, energia geotermală, biomasa și biocombustibilii) constituie alternative la combustibilii fosili care contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, la diversificarea ofertei de energie și la reducerea dependenței de piețele volatile și incerte ale combustibililor fosili, în special de petrol și gaze.

Energii regenerabile sunt considerate în practică, energiile ce provin din surse care fie că se regenerează de la sine în scurt timp, fie sunt surse practic inepuizabile. Termenul de energie regenerabilă se referă la forme de energie produse prin transferul energetic al energiei rezultate din procese naturale regenerabile .

PRODUSELE NOASTRE

PANOURI SOLARE TERMICE

Cunoscute sub numele de
„colectoare solare termice“, „colectoare solare“ sau în mod
necorespunzător „panouri solare“ care captează căldura de la soare și se transferă într – un fluid de transfer de căldură . Cea mai puternică versiune se numește centrală solară termodinamică
.

PANOURI FOTOVOLTAICE

Un panou  fotovoltaic, spre deosebire de un panou solar termic, transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică.

INVERTOARE SOLARE

Un invertor solar (uneori comercializat sub denumirea de invertor panouri fotovoltaice  sau invertor PV ) este un invertor care convertește energia fotovoltaică de curent continuu provenită de la mai multe panouri fotovoltaice în curent alternativ.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

OFERIM SERVICII DE

CALITATE SUPERIOARA

CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA

REDUCE COSTUL LA ENERGIA ELECTRICA

 

LIVRARE RAPIDA

 SOLUTII REGENERABILE PENTRU BUSINESSUL TAU

 

SOLUTII REGENERABILE PENTRU CASA TA

CALITATE SUPERIOARA GARANTATA

AFLA MAI MULTE DESPRE

AVANTAJELE ENERGIEI SOLARE

REDUCE COSTURILE LA ENERGIE

REDUCE AMPRENTA DE CARBON

LIVRARE PANA LA USA DUMNEAVOASTRA